Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Hajdúszoboszlói wellness szállodák kedvezményes áron

Hajdúszoboszló Debrecentől 20km-re délnyugatra fekszik. A város fő nevezetessége világhíres reumatikus gyógyfürdője és élményfürdője, a hajdúszoboszlói Aquapark, mely tárt karokkal várja a gyógyulni, pihenni és szórakozni vágyókat. A hajdúszoboszlói 3-4 csillagos szállodák és panziók egész évben folyamatos nyitva tartással várják vendégeiket. Jól felszerelt, hangulatos és otthonos szobáik és szolgáltatásaik garantáltan megfelelő környezetet biztosítanak egy felfrissítő és pihentető wellness hétvégéhez. Töltsön el egy wellness hétvégét Hajdúszoboszlón családjával! Foglalja le hotelszobáját hajdúszoboszlói szállodáink egyikében a HotelTelNet online szobafoglalási rendszerében.

Hajdúszoboszló Debrecentől 20km-re délnyugatra fekszik. Református temploma a XV. századi templomfal maradványaira épült 1711-17 között, majd 1820-ban klasszicista stílusban átalakították. Mögötte erődfal és sarokbástya maradványai láthatók. A város fő nevezetessége világhíres reumatikus gyógyfürdője. A hévíz 73C fokos. Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő egész évben folyamatos nyitva tartással üzemel. A hajdúszoboszlói jódos, brómos, konyhasós gyógyvíz számos betegségre lehet gyógyír, vagy enyhíti a panaszokat. A 30 hektáros parkban elterülő strand május 1-től szeptember 30-ig tart nyitva. A 13 medence kivétel nélkül nagy népszerűségnek örvend, minden korosztály kedvére választhat a különböző élmény medencék, úszó,- hullám,- pezsgő,- és gyermekmedencék közül. A gyermekek kedvencei a gyerekmedencékben elhelyeztett játékelemek: vizilovak, fókák, teknősök. A strand területén található hazánk első víziparadicsoma, a 2000-ben épült Aquapark. Hajdúszoboszló tárt karokkal várja a gyógyulni, pihenni és szórakozni vágyókat.

Hajdúszoboszlói szállodák - wellness hétvége:

Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló A szálloda Magyarország legnagyobb, dinamikusan fejlődő gyógy- és strandfürdőjének szomszédságában, a város üdülőövezetének központjában található.

Wellness Hotel M Hajdúszoboszló A szálloda Hajdúszoboszló nyugodt, zöldövezeti környezetében található. A hotel a híres hajdúszoboszlói gyógyfürdő, a strand illetve az Aquapark szomszédságában épült.

Hungarospa Thermal Hotel Hajdúszoboszló A 2005 szeptemberében nyílt szálloda, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának területén, Hajdúszoboszlón fekszik.

Márvány Pension Hajdúszoboszló A családias hangulatú panzió Hajdúszoboszló központjában helyezkedik el, csak 5 percre a strandtól és a gyógyfürdőtől.

Apolló Thermal Hotel Hajdúszoboszló Hajdúszoboszló legújabb négycsillagos szállodája a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdőtől és az Aquaparktól pár száz méterre található

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló A Hotel Délibáb ****, mely Hajdúszoboszló egyik legnépszerűbb szállodája, a város szívében, a Hajdúszoboszlói Gyógyfürdő és az Aqua-Palace fedett élményfürdő mellett található.

HUnguest Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló A háromcsillagos szálloda Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik.

Vissza a főoldalra